Giriş Kayıt
Gabe Grey

Gabe Grey (35)


Oyuncu

Syed Fuad Ahmed, 30 Eylül 1982 Karachi, Pakistan doğumlu oyuncu. Beeba Boys (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Syed Fuad Ahmed
Doğum Tarihi: 30 Eylül 1982
Doğum Yeri: Karachi, Pakistan
Diğer Bir İsmi: Fuad Ahmed | Gabriel Grey
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Kısa Metraj 8.6 7
2015 33 Suç Oyuncu 4.8 377
2014 32 Dram Oyuncu    
2013 31 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 3,485
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,643
2010 Dram Oyuncu 7.7 25,151
2010 28 Dram Oyuncu 5.5 402
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,089
Dizi Altyazıları
Vikings (17,695) Black Mirror (5,756) The Flash (4,884) Shameless (4,400) Supernatural (3,146) The Big Bang Theory (2,992) The Blacklist (1,628) Star Trek: Discovery (1,491) Knightfall (1,242) Black Lightning (1,221)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018