Giriş Kayıt
Gabe Grey

Gabe Grey (35)


Oyuncu

Syed Fuad Ahmed, 01 Ekim 1982 Karachi, Pakistan doğumlu oyuncu. Beeba Boys (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Syed Fuad Ahmed
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1982
Doğum Yeri: Karachi, Pakistan
Diğer Bir İsmi: Fuad Ahmed | Gabriel Grey
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 35 Kısa Metraj 8.6 7
2015 33 Suç Oyuncu 4.8 377
2014 32 Dram Oyuncu    
2013 31 Dram Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.9 3,128
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,310
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,902
2010 28 Dram Oyuncu 5.5 402
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,904
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017