Giriş Kayıt
Eric Gozlan

Eric Gozlan


Yapımcı

Eric Gozlan, yapımcı. Beautiful Boy (2010), Lost After Dark (2014), Kardaki Yaratık (2008), (2016) Standoff (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 6.0 5,288
2014 Aksiyon 5.0 20,120
2014 Korku Yapımcı 4.7 935
2011 Suç Yapımcı 5.0 3,470
2010 Dram Yapımcı 6.6 5,766
2009 Fantastik Yapımcı 3.2 1,437

Kardaki Yaratık
2008 Macera Yapımcı 3.3 1,464

Kurt Adam
2008 Korku Yapımcı    
2007 Korku Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 5.7 814
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017