Giriş Kayıt
Eric Gozlan

Eric Gozlan


Yapımcı

Eric Gozlan, yapımcı. Beautiful Boy (2010), Lost After Dark (2014), Kardaki Yaratık (2008), (2016) Standoff (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 6.0 4,688
2014 Aksiyon 5.0 19,369
2014 Korku Yapımcı 4.7 935
2011 Suç Yapımcı 5.0 3,470
2010 Dram Yapımcı 6.6 5,546
2009 Fantastik Yapımcı 3.2 1,437

Kardaki Yaratık
2008 Macera Yapımcı 3.3 1,464

Kurt Adam
2008 Korku Yapımcı    
2007 Korku Yapımcı    
2006 Dram Yapımcı 5.7 814
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017