Giriş Kayıt
Lana Gudlaugson

Lana Gudlaugson


Editör, Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Lana Gudlaugson, editör, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997), (2004) 4400 (2004), (2004) The L Word (2004), (2004) Aşk Artık Burada Oturmuyor (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 8.0 16,118
2015 Komedi Yapımcı 6.5 691
2015 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 50,704
2014 Komedi Yapımcı 6.5 93
2012 Dram Editorial Department 6.8 873

Kardeşler
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 349
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 5,157
2010 Aile Yapım Yöneticisi    
2010 Suç Editorial Department 6.5 302
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 247
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 480
2006 Komedi Görsel Efekt    
2006 Dram Editorial Department 5.9 10

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Editorial Department 6.4 8,302

4400
2004 Bilim-Kurgu Editorial Department 7.4 38,310

Hastanedeki Sır
2004 Dram Editorial Department 6.8 6,023
2004 Dram Editorial Department 7.6 21,029

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Editorial Department 8.4 71,005
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017