Giriş Kayıt
Lana Gudlaugson

Lana Gudlaugson


Editör, Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Görsel Efekt

Lana Gudlaugson, editör, yapım yöneticisi, yapımcı, görsel efekt. (1997) Yıldız Geçidi SG-1 (1997), (2004) 4400 (2004), (2004) The L Word (2004), (2004) Aşk Artık Burada Oturmuyor (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi 8.1 23,227
2015 Komedi Yapımcı 6.5 691

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 54,844
2014 Komedi Yapımcı 6.5 93
2012 Dram Editorial Department 6.8 873

Kardeşler
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 349
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 5,157
2010 Aile Yapım Yöneticisi    
2010 Suç Editorial Department 6.5 302
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 247
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 480

Harika Köpekler
2006 Komedi Görsel Efekt 5.0 2,537
2006 Dram Editorial Department 5.9 10

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Editorial Department 6.4 8,302

4400
2004 Bilim-Kurgu Editorial Department 7.4 38,910

Hastanedeki Sır
2004 Dram Editorial Department 6.8 6,023
2004 Dram Editorial Department 7.6 21,418

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Editorial Department 8.4 73,282
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018