Giriş Kayıt
Bahareh Azimi

Bahareh Azimi


Senarist

Bahareh Azimi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

99 Ev
2014 Dram Senarist 7.1 20,619
2009 Kısa Metraj 7.8 914

Hosçakal Solo
2008 Dram Senarist 7.4 4,955

Küçük Çırak
2007 Dram Senarist 7.4 3,583
2005 Dram 7.2 2,640
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017