Giriş Kayıt
Bahareh Azimi

Bahareh Azimi


Senarist

Bahareh Azimi, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

99 Ev
2014 Dram Senarist 7.1 20,167
2009 Kısa Metraj 7.8 914

Hosçakal Solo
2008 Dram Senarist 7.4 4,955

Küçük Çırak
2007 Dram Senarist 7.4 3,583
2005 Dram 7.2 2,640
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017