Giriş Kayıt
Don A. King

Don A. King


Oyuncu, Yapımcı

Don A. King, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 6.5 1,527

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Oyuncu 6.2 2,244
2012 Komedi Oyuncu 5.7 5,568
2010 Korku Yapımcı    
2008 Suç Oyuncu 8.2 12
2006 Dram Oyuncu    

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.7 62,604
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017