Giriş Kayıt
Berta Ros

Berta Ros


Oyuncu, Sanat Bölümü

Berta Ros, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Korku Sanat Bölümü 4.6 281
2011 Dram 6.7 7,589
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 1,938

Ürperti
2008 Korku Oyuncu 6.1 2,865

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 197,125
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017