Giriş Kayıt
Berta Ros

Berta Ros


Oyuncu, Sanat Bölümü

Berta Ros, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Korku Sanat Bölümü 4.6 281
2011 Dram 6.7 7,589
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 1,938

Ürperti
2008 Korku Oyuncu 6.1 2,865

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 199,431
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (7,392) Kidnap (2,977) Beauty and the Beast (2,658) Contratiempo (1,532) The Fate of the Furious (1,466) War Machine (1,328) Dangal (1,139) Redivider (1,129) The Great Wall (1,097) The Boss Baby (1,096)
Dizi Altyazıları
The Flash (10,038) Better Call Saul (7,526) Fargo (5,136) Lucifer (4,508) American Gods (4,066) Gotham (3,988) The 100 (3,812) Twin Peaks (3,337) Arrow (3,200) 12 Monkeys (3,148)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017