Giriş Kayıt
Paul Chih-Ping Cheng

Paul Chih-Ping Cheng


Oyuncu, Dublör

Paul Chih-Ping Cheng, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Paul Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,163

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 79,412
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör 5.1 3,796

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 5.9 145,082

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 76,940

Müzede Bir Gece
2006 Macera Oyuncu 6.4 260,588
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,554) Dunkirk (4,124) Stronger (3,297) It (2,319) American Made (1,614) Mother! (1,594) Loving Vincent (1,548) Kingsman: The Golden Circle (1,473) Flatliners (723) The Foreigner (701)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,100) Shameless (6,388) Mr. Robot (5,741) Game of Thrones (3,524) Peaky Blinders (2,390) Manhunt: Unabomber (2,324) Lucifer (1,857) Designated Survivor (1,730) Supernatural (1,460) The Big Bang Theory (1,293)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017