Giriş Kayıt
Paul Chih-Ping Cheng

Paul Chih-Ping Cheng


Oyuncu, Dublör

Paul Chih-Ping Cheng, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Paul Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,770

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 75,551
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör    

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 140,656

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,692

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 252,832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017