Giriş Kayıt
Paul Chih-Ping Cheng

Paul Chih-Ping Cheng


Oyuncu, Dublör

Paul Chih-Ping Cheng, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Paul Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,677

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 74,875
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör    

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 139,817

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,406

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 251,355
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017