Giriş Kayıt
Paul Chih-Ping Cheng

Paul Chih-Ping Cheng


Oyuncu, Dublör

Paul Chih-Ping Cheng, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Paul Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,557

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 74,300
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör    

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 139,074

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,184

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 250,042
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017