Giriş Kayıt
Paul Chih-Ping Cheng

Paul Chih-Ping Cheng


Oyuncu, Dublör

Paul Chih-Ping Cheng, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Paul Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.6 9,467

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 73,584
2013 Aksiyon Oyuncu 4.0 556

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör    

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 138,181

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 74,927

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 248,503
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,910) Live by Night (6,632) Hidden Figures (5,568) Rogue One (5,000) Split (4,663) Paterson (3,914) Assassin's Creed (3,870) Patriots Day (3,720) Allied (3,411) Passengers (1,554)
Dizi Altyazıları
Legion (9,169) Arrow (5,463) The 100 (3,451) The Flash (3,343) The Expanse (3,069) Colony (2,468) Designated Survivor (2,411) The Last Kingdom (1,908) Vikings (1,894) The Originals (1,859)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017