Giriş Kayıt
Yale Kozinski

Yale Kozinski


Editör, Görsel Efekt, Editör

Yale Kozinski, editör, görsel efekt, editör. Cougar Town (2009), Kırmızı Kuşak (2008), Just Before I Go (2014), Love Hurts (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yale Kozinsky
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Western Görsel Efekt 6.4 733
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 47,136
2014 Komedi Editorial Department 6.4 15,603
2013 Biyografi Görsel Efekt    
2012 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
   
2012 Gerilim Editör    

Korku Evi
2011 Dram Görsel Efekt 6.0 56,671

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Editorial Department 6.3 30,276
2009 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 1,176
2009 Komedi Editorial Department 7.0 37,798

Brooklyn'in Kralı
2009 Suç Editorial Department
Görsel Efekt
6.7 56,145

Blessed Is The Match
2008 Belgesel Görsel Efekt 7.0 112

Kardaki Yaratık
2008 Macera Editör 3.3 1,464

Kırmızı Kuşak
2008 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.8 18,755
2008 Macera Editorial Department 6.1 3,923
2008 Komedi Editorial Department 4.5 326
2007 Dram Editorial Department    
2007 Korku Editör    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018