Giriş Kayıt
Yûki Morinaga

Yûki Morinaga (21)


Oyuncu

Yûki Morinaga, 29 Haziran 1996 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Tsumugu mono (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1996
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 20 Komedi Oyuncu 7.4 51
2016 20 Komedi Oyuncu 7.1 176
2014 18 Korku Oyuncu 5.2 118
2013 17 Romantik Oyuncu 7.0 369
2011 15 Dram Oyuncu 5.8 251
2007 11 Komedi Oyuncu 7.0 83
Film Altyazıları
Black Panther (2,962) Cargo (2,488) Red Sparrow (2,371) True Crimes (1,785) Game Night (1,730) Ready Player One (1,395) Deadpool (1,292) Avengers: Infinity War (991) Annihilation (926) Den of Thieves (920)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,215) Supernatural (6,766) La casa de papel (4,690) Gotham (3,497) Arrow (3,417) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,383) The 100 (3,212) 13 Reasons Why (3,049) The Flash (2,542) Lucifer (2,078)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018