Giriş Kayıt
Yûki Morinaga

Yûki Morinaga (20)


Oyuncu

Yûki Morinaga, 29 Haziran 1996 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Tsumugu mono (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1996
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 20 Komedi Oyuncu 7.4 51
2016 20 Komedi Oyuncu 7.1 176
2014 18 Gerilim Oyuncu 5.4 101
2013 17 Romantik Oyuncu 7.0 369
2011 15 Dram Oyuncu 5.8 251
2007 11 Komedi Oyuncu 7.0 83
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017