Giriş Kayıt
Yûki Morinaga

Yûki Morinaga (20)


Oyuncu

Yûki Morinaga, 29 Haziran 1996 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Tsumugu mono (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1996
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 20 Komedi Oyuncu 7.4 51
2016 20 Komedi Oyuncu 7.1 176
2014 18 Gerilim Oyuncu 5.4 101
2013 17 Romantik Oyuncu 7.0 369
2011 15 Dram Oyuncu 5.8 251
2007 11 Komedi Oyuncu 7.0 83
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017