Giriş Kayıt
Kunal Nayyar

Kunal Nayyar (37)


Oyuncu

Kunal Nayyar, 29 Nisan 1981 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dr. Cabbie (2014), The Big Bang Theory (2007), Consumed (2015), (2012) Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kunal Nayyer
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
8.7 (33 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 413

Troller
2016 35 Animasyon Oyuncu 6.5 56,127
2015 34 Dram Oyuncu 5.6 1,320
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,978
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 33 Gizem Oyuncu 5.4 4,001
2014 33 Komedi Oyuncu 6.5 3,154
2012 Komedi Oyuncu 6.2 1,939

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 31 Animasyon Oyuncu 6.6 163,539
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,379
2007 Komedi Oyuncu 8.3 598,525
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,429
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018