Giriş Kayıt
Daihachi Yoshida

Daihachi Yoshida


Yönetmen, Senarist

Daihachi Yoshida, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
   
2014 Dram Yönetmen 7.0 451
2012 Dram Senarist
Yönetmen
7.4 1,137
2010 Komedi Yönetmen 7.0 105
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
   
2007 Dram Senarist
Yönetmen
7.2 595
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017