Giriş Kayıt
Kerry van der Griend

Kerry van der Griend


Oyuncu, Yapımcı

Kerry van der Griend, oyuncu, yapımcı. Müzede Bir Gece (2006) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kerry Van Der Griend | Kerry Vandergriend
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Oyuncu 6.2 77,114
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.5 54
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 36,300

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Oyuncu 5.9 142,478

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Oyuncu 6.4 255,829

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 311,768
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017