Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Dan Kavanaugh

Dan Kavanaugh (37)


Kameraman, Oyuncu

Dan Kavanaugh, 05 Ekim 1979 Somerville, New Jersey, ABD doğumlu kameraman, oyuncu. Jerseylicious (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1979
Doğum Yeri: Somerville, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Dan 'The Man' Kavanaugh
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Game-Show Kameraman 6.7 316
2011 32 Dram Kameraman 5.0 142
2010 31 Komedi Oyuncu 7.2 73
2010 Reality-TV Kameraman 3.9 675
2010 31 Kısa Metraj Kameraman 8.1 9
2009 30 Dram Kameraman
Oyuncu
6.6 301
2009 30 Komedi Kameraman 5.2 749
2004 Game-Show Çeşitli 7.3 8,459

Yaz Kampında Curcuna
2001 22 Komedi Çeşitli 6.7 42,051
2001 22 Komedi Çeşitli 7.1 77,909
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017