Giriş Kayıt
Dan Kavanaugh

Dan Kavanaugh (38)


Kameraman, Oyuncu

Dan Kavanaugh, 04 Ekim 1979 Somerville, New Jersey, ABD doğumlu kameraman, oyuncu. Jerseylicious (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1979
Doğum Yeri: Somerville, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Dan 'The Man' Kavanaugh
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Game-Show Kameraman 6.7 316
2011 32 Dram Kameraman 5.0 142
2010 31 Komedi Oyuncu 7.2 73
2010 Reality-TV Kameraman 4.0 683
2010 31 Kısa Metraj Kameraman 8.1 9
2009 30 Dram Kameraman
Oyuncu
6.6 301
2009 30 Komedi Kameraman 5.2 749
2004 Game-Show Çeşitli 7.3 8,909

Yaz Kampında Curcuna
2001 22 Komedi Çeşitli 6.7 45,857
2001 22 Komedi Çeşitli 7.1 81,418
Dizi Altyazıları
Vikings (6,658) Shameless (4,754) Game of Thrones (3,408) Mr. Robot (3,098) Supernatural (2,869) Arrow (2,293) The Big Bang Theory (2,269) Outlander (2,077) Gotham (1,884) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,806)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017