Giriş Kayıt
Kirk McKenzie

Kirk McKenzie


Kameraman, Oyuncu

Kirk McKenzie, kameraman, oyuncu. (2007) My Name Is Bruce (2007), (2008) Bebek Bakıcısı Aranıyor (2008), (2012) Rogue River (2012), (2009) Calvin Marshall (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Oyuncu 3.7 14
2012 Korku Kameraman 4.3 1,600
2009 Komedi Kameraman 6.0 602

Bebek Bakıcısı Aranıyor
2008 Korku Kameraman 5.5 6,063
2007 Komedi Kameraman 6.3 21,590
Dizi Altyazıları
Shameless (5,818) Vikings (4,254) Game of Thrones (3,127) Mr. Robot (2,287) Supernatural (1,873) Lucifer (1,529) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,402) Arrow (1,340) Manhunt: Unabomber (1,280)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017