Giriş Kayıt
Lusin Dink

Lusin Dink


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Lusin Dink, yönetmen asistanı, yapımcı, senarist, yönetmen. Beynelmilel (2006), Ejder Kapanı (2010), Hırsız Var! (2005), Kandagar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Saroyan Ülkesi
2013 Belgesel Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 69
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 748
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 1,310
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 3,688
2009 Macera Yönetmen Asistanı    
2008 Macera Yönetmen Asistanı    
2008 Macera Yönetmen Asistanı    
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 2.7 1,405
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 146,170
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 5,817

The Stone Merchant
2006 Dram Yönetmen Asistanı 4.4 827
2005 Macera Yönetmen Asistanı 4.3 2,652
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017