Giriş Kayıt
Cameron Brinkman

Cameron Brinkman (28)


Oyuncu

Cameron Warren Brinkman, 30 Ocak 1989 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Warren Brinkman
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1989
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşıklar Şehri
2016 27 Komedi Oyuncu 8.5 180,806

Neon Şeytan
2016 27 Korku Oyuncu 6.3 44,539
2016 27 Komedi Oyuncu 6.7 28,230

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 26 Macera Oyuncu 6.6 194,222
2015 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 395
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,998) Passengers (8,452) Doctor Strange (4,755) Arrival (3,559) Assassin's Creed (2,948) Allied (2,771) Fences (2,690) Hacksaw Ridge (2,241) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,427)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,487) Legion (8,498) The 100 (8,075) Taboo (6,741) The Big Bang Theory (5,776) Arrow (4,744) Black Sails (3,846) Vikings (3,379) The Expanse (3,362) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017