Giriş Kayıt
Cameron Brinkman

Cameron Brinkman (29)


Oyuncu

Cameron Warren Brinkman, 30 Ocak 1989 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Warren Brinkman
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1989
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Felaket Sanatçı
2017 28 Biyografi Oyuncu 7.5 77,807
2017 28 Komedi Oyuncu 5.7 4,494

Aşıklar Şehri
2016 27 Komedi Oyuncu 8.1 372,512

Neon Şeytan
2016 27 Korku Oyuncu 6.2 64,017
2016 27 Komedi Oyuncu 6.7 39,971

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 26 Macera Oyuncu 6.5 229,130
2015 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 395
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018