Giriş Kayıt
Cameron Brinkman

Cameron Brinkman (28)


Oyuncu

Cameron Warren Brinkman, 30 Ocak 1989 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Warren Brinkman
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1989
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 28 Komedi Oyuncu 7.9 1,288
2017 28 Komedi Oyuncu 5.7 3,345

Aşıklar Şehri
2016 27 Komedi Oyuncu 8.2 313,659

Neon Şeytan
2016 27 Korku Oyuncu 6.2 57,279
2016 27 Komedi Oyuncu 6.7 35,893

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 26 Macera Oyuncu 6.6 214,042
2015 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017