Giriş Kayıt
Cameron Brinkman

Cameron Brinkman (28)


Oyuncu

Cameron Warren Brinkman, 30 Ocak 1989 Santa Monica, California, ABD doğumlu oyuncu. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2 (2015) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cameron Warren Brinkman
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1989
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 28 Komedi Oyuncu 8.1 171

Aşıklar Şehri
2016 27 Komedi Oyuncu 8.3 258,558

Neon Şeytan
2016 27 Korku Oyuncu 6.2 50,342
2016 27 Komedi Oyuncu 6.7 30,873

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 26 Macera Oyuncu 6.6 202,360
2015 26 Aksiyon Oyuncu 5.2 395
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017