Giriş Kayıt
Emmanuel Brown

Emmanuel Brown (35)


Oyuncu, Dublör

Emmanuel Brown, 14 Şubat 1982 doğumlu oyuncu, dublör. Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1982
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 7.7 59,726
2016 Komedi Dublör 6.0 4,110
2016 34 Dram Oyuncu 3.9 485
2014 Suç Dublör 7.9 153,379
2013 31 Dram Oyuncu 1.9 292
2007 25 Aksiyon Oyuncu 4.6 232
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017