Giriş Kayıt
Emmanuel Brown

Emmanuel Brown (35)


Oyuncu, Dublör

Emmanuel Brown, 14 Şubat 1982 doğumlu oyuncu, dublör. Kör Nokta (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Şubat 1982
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 7.7 62,217
2016 Komedi Dublör 6.0 4,379
2016 34 Dram Oyuncu 3.9 485
2014 Aksiyon Dublör 7.9 155,227
2013 31 Dram Oyuncu 1.9 292
2007 25 Aksiyon Oyuncu 4.6 232
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017