Giriş Kayıt
Emily Rose

Emily Rose (36)


Oyuncu

Emily Rose, 02 Şubat 1981 Renton, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Haven (2010), Uncharted 2: Among Thieves (2009), Uncharted 3: Drake's Deception (2011), (2007) John from Cincinnati (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1981
Doğum Yeri: Renton, Washington, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.63 m
10.0 (10 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 6.8 195
2013 32 Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,317
2011 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
8.9 4,087
2010 Suç Oyuncu 7.6 29,906
2009 Aksiyon Oyuncu 9.2 5,458
2007 Dram Oyuncu 7.2 4,267
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,184
2006 Aksiyon Oyuncu 8.0 48,843

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,001
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017