Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 487,763

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 313,366

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 342,789
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 37,207

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,448

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 323,499

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 143,903
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018