Giriş Kayıt
David Kersey

David Kersey


Görsel Efekt, Animasyon

David Kersey, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Animasyon 7.5 484,006

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 310,389

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 339,834
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 36,904

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 150,870

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 321,590

Kutup Ekspresi
2004 Animasyon Görsel Efekt 6.6 143,043
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018