Giriş Kayıt
Stuart Ablaza

Stuart Ablaza


Sesler

Stuart Ablaza, sesler.

Diğer Bir İsmi: Stuart E. Ablaza | Stuart Albaza
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mulan 2
2004 Animasyon Sesler    

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Sesler 6.8 3,344
2000 Animasyon Sesler 5.6 13,351
1999 Animasyon Sesler 8.3 28,882
1999 Animasyon Sesler 7.0 2,281
1989 Aksiyon Sesler 4.3 4,716
1987 Komedi Sesler 5.1 4,573
1987 Animasyon Sesler 7.3 21,012
1987 Komedi Sesler 7.0 2,799
1986 Western Sesler 6.6 327
1981 Animasyon Sesler    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017