Giriş Kayıt
Renee Adams

Renee Adams


Yapım Yöneticisi, Animasyon

Renee Adams, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.2 290,380

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 712,611

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 766,948
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.6 78

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 499,019

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 280,118

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 503,769
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017