Giriş Kayıt
Renee Adams

Renee Adams


Yapım Yöneticisi, Animasyon

Renee Adams, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.2 302,841

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 745,604

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 802,100
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.6 78

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 517,751

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 292,602

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 522,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017