Giriş Kayıt
Renee Adams

Renee Adams


Yapım Yöneticisi, Animasyon

Renee Adams, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.1 313,294

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 779,281

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 838,059
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.6 78

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 534,713

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 301,731

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 540,430
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,802) Hostiles (3,166) Maze Runner: The Death Cure (2,734) Wildling (2,528) Red Sparrow (2,320) 12 Strong (1,781) The Commuter (1,122) Peter Rabbit (757) A Quiet Place (622) The Post (563)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,024) The Terror (4,799) Legion (2,239) The Flash (2,178) The Crossing (1,872) Supernatural (1,656) The Big Bang Theory (1,593) Vikings (1,588) Lucifer (1,560) Fear the Walking Dead (1,448)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018