Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Renee Adams

Renee Adams


Yapım Yöneticisi, Animasyon

Renee Adams, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.2 285,252

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 698,041

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 752,003
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.6 78

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 491,172

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.2 275,023

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 495,871
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017