Giriş Kayıt
Renee Adams

Renee Adams


Yapım Yöneticisi, Animasyon

Renee Adams, yapım yöneticisi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cesur
2012 Animasyon Animasyon 7.2 305,165

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 751,765

Vol. İ
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 808,821
2008 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.6 78

Ratatuy
2007 Animasyon Çeşitli 8.0 521,399

Arabalar
2006 Animasyon Çeşitli 7.1 294,998

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Çeşitli 8.0 526,447
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017