Giriş Kayıt
Alexandra Johnson

Alexandra Johnson


Oyuncu

Alexandra Johnson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Korku Oyuncu 4.1 183
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 296
2008 Korku Oyuncu 5.3 111
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Korku Oyuncu 6.6 106
Dizi Altyazıları
Vikings (6,920) Shameless (5,542) Game of Thrones (3,701) Mr. Robot (3,206) Supernatural (2,980) Arrow (2,351) The Big Bang Theory (2,351) Outlander (2,132) Gotham (1,936) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017