Giriş Kayıt
Daniel Lachman

Daniel Lachman


Kameraman, Oyuncu, Sanat Bölümü

Daniel Lachman, kameraman, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.7 111

İblislerin Gecesi
2009 Korku Kameraman 4.7 6,266
2008 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,996
2006 Komedi Oyuncu 3.8 808

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (13,501) Stargate Origins (3,079) Vikings (3,025) Black Mirror (2,749) American Crime Story (1,510) The X Files (1,462) Star Trek: Discovery (1,280) Supernatural (1,265) McMafia (1,155) Altered Carbon (1,148)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018