Giriş Kayıt
Daniel Lachman

Daniel Lachman


Oyuncu, Kameraman, Sanat Bölümü

Daniel Lachman, oyuncu, kameraman, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Kameraman 5.7 111

İblislerin Gecesi
2009 Korku Kameraman 4.7 6,266
2008 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,996
2006 Komedi Oyuncu 3.8 808

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018