Giriş Kayıt
The Newton Brothers

The Newton Brothers


Müzisyen, Müzisyen

The Newton Brothers, müzisyen, müzisyen. Göz (2013), Kopma (2011), Hush (2016), Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrew Grush | John Andrew Grush | Taylor Stewart
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Müzik
Müzik
3.8 1,715
2017 Dram Müzik    

Amatörler Gecesi
2016 Komedi Müzik 5.0 1,763

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Müzik
Müzik
6.2 20,651
2016 Suç Müzik
Müzik
4.2 295

Kabustan Gelen
2016 Dram Müzik 6.1 14,433
2016 Gerilim Müzik
Müzik
4.1 2,618
2016 Korku Müzik 6.6 38,717
2015 Komedi Müzik 5.6 596
2015 Aksiyon Müzik 4.8 1,934
2015 Gerilim Müzik 5.6 4,552
2015 Kısa Metraj Müzik 4.8 9
2015 Dram Müzik
Müzik
4.6 3,601
2014 Korku Müzik 4.8 4,007
2014 Dram Müzik
Müzik
5.4 2,044

Prens
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
4.6 13,665
2014 Komedi Müzik 7.1 9,689
2014 Dram Müzik 7.9 4,819

Belalı Rehine
2013 Komedi Müzik 5.8 13,234

Göz
2013 Korku Müzik
Müzik
6.5 90,422
2013 Dram Müzik
Müzik
5.7 3,116
2013 Komedi Müzik 5.4 1,462
2013 Belgesel Müzik 7.4 1,699

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Müzik
Müzik
5.9 8,813

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Müzik
Müzik
3.8 3,317
2012 Macera Müzik
Müzik
4.4 1,369

Kopma
2011 Dram Müzik
Müzik
7.7 59,443
2011 Gerilim Müzik
Müzik
6.0 579
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
4.4 18,280
2010 Müzik 5.8 306
2010 Komedi Müzik
Müzik
5.9 6,307
2010 Suç Müzik
Müzik
2.4 755
2009 Komedi Müzik 4.4 345
2008 Suç Müzik 8.1 135,635

Zombi Olmak
2007 Komedi Müzik 5.8 2,558
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017