Giriş Kayıt
Sami Dündar

Sami Dündar (53)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sami Dündar, 16 Kasım 1963 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. 7 Kocalı Hürmüz (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1963
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 6.5 12
2016 53 Korku Yapımcı 4.1 52
2015 52 Komedi Yapımcı 4.1 199
2014 51 Korku Yapımcı 4.0 444
2012 49 Dram 6.8 483
2009 46 Komedi Yapımcı 6.3 3,583
2007 44 Dram Yapımcı 6.6 1,113
2007 44 Komedi Yapımcı    
2006 43 Komedi Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017