Giriş Kayıt
Sami Dündar

Sami Dündar (54)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Sami Dündar, 16 Kasım 1963 Istanbul, Türkiye doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. 7 Kocalı Hürmüz (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1963
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Komedi Yapımcı 4.6 51
2016 53 Korku Yapımcı 4.0 59
2015 52 Komedi Yapımcı 4.0 204
2014 51 Korku Yapımcı 4.0 454
2013 50 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 549
2012 49 Dram 6.8 496
2009 46 Komedi Yapımcı 6.3 3,693
2007 44 Dram Yapımcı 6.6 1,125
2007 44 Komedi Yapımcı    
2006 43 Komedi Yapımcı    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017