Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Qunshu Gao

Qunshu Gao


Yönetmen, Senarist, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Qunshu Gao, yönetmen, senarist, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yönetmen 4.3 44
2013 Suç Senarist
Yönetmen
5.1 55
2012 Dram Oyuncu    
2012 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.6 203
2012 Dram Oyuncu 5.4 149
2010 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.0 275
2009 Suç Yönetmen 7.4 2,364

Tokyo Yargılaması
2006 Suç Yönetmen
Yapım Yöneticisi
6.6 337
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017