Giriş Kayıt
Gökhan Atalay

Gökhan Atalay


Oyuncu

Gökhan Atalay, oyuncu.

9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.7 39
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,212
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,792
2013 Suç Oyuncu 7.0 815
2013 Dram Oyuncu 6.7 1,019
2011 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 3.0 13
2008 Komedi Oyuncu 6.4 4,333
2006 Dram Oyuncu 7.1 78
2006 Suç Oyuncu 6.4 305
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018