Giriş Kayıt
Gökhan Atalay

Gökhan Atalay


Oyuncu

Gökhan Atalay, oyuncu.

9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.0 35
2015 Biyografi Oyuncu 7.1 1,108
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 14,405
2013 Dram Oyuncu 6.7 970
2011 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 3.0 13
2008 Komedi Oyuncu 6.4 4,250
2006 Dram Oyuncu 7.0 72
2006 Suç Oyuncu 6.4 302
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018