Giriş Kayıt
Gökhan Atalay

Gökhan Atalay


Oyuncu

Gökhan Atalay, oyuncu.

9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.1 723
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 11,689
2013 Dram Oyuncu 6.8 892
2011 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 3.1 12
2008 Komedi Oyuncu 6.4 4,017
2006 Dram Oyuncu 7.3 53
2006 Suç Oyuncu 6.4 289
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,172) Silence (1,869) Gold (1,838) Logan (1,293) The Fate of the Furious (1,032) Fifty Shades Darker (995) Get Out (958) Split (887) La La Land (861) The Age of Shadows (779)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017