Giriş Kayıt
Gökhan Atalay

Gökhan Atalay


Oyuncu

Gökhan Atalay, oyuncu.

9.8 (6 Oy)
  • Currently 196.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.6 581
2014 Tarihi Oyuncu 7.1 11,016
2013 Dram Oyuncu 6.8 883
2011 Oyuncu    
2011 Dram Oyuncu 3.1 12
2008 Komedi Oyuncu 6.4 3,991
2006 Dram Oyuncu 7.2 51
2006 Suç Oyuncu 6.4 288
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017