Giriş Kayıt
Nobuyoshi Sôzaki

Nobuyoshi Sôzaki


Animasyon

Nobuyoshi Sôzaki, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Animasyon 6.3 422
2011 Animasyon Animasyon 7.6 287
2008 Animasyon Animasyon    
2007 Animasyon Animasyon 8.4 1,618
2006 Animasyon Animasyon    

One Piece: Chopper Kingdom Of Strange Animal Island
2002 Animasyon Animasyon 6.7 574
2001 Animasyon Animasyon 7.1 810
1987 Animasyon Animasyon 7.0 29
Film Altyazıları
Baywatch (12,523) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,936) 6 Days (2,912) Dangal (2,558) Dunkirk (1,898) Lady Macbeth (1,384) King Arthur: Legend of the Sword (1,304) Security (1,274) Wakefield (1,122) Alien: Covenant (1,075)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,804) Rick and Morty (4,908) The Defenders (3,625) The Strain (3,311) Suits (2,146) Preacher (1,713) Mr. Mercedes (1,508) The Last Ship (1,413) Fargo (1,353) The Sinner (1,222)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017