Giriş Kayıt
Zachary Treitz

Zachary Treitz


Sesler, Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Zachary Treitz, sesler, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Zach Treitz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
7.1 66
2013 Komedi 6.9 26
2012 Komedi Sesler 7.4 54,789
2011 Kısa Metraj Yönetmen 6.6 17
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Sesler
0
Taşıma Bölümü
6.5 783
2008 Dram Yapımcı
Sesler
Kameraman
5.6 682
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018