Giriş Kayıt
Zachary Treitz

Zachary Treitz


Sesler, Yönetmen, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Zachary Treitz, sesler, yönetmen, yapımcı, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Zach Treitz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
7.1 66
2013 Komedi 6.9 26
2012 Komedi Sesler 7.4 46,918
2011 Kısa Metraj Yönetmen 6.6 17
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
Sesler
0
Taşıma Bölümü
6.4 693
2008 Dram Yapımcı
Sesler
Kameraman
5.6 682
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,412) Allied (9,394) Moana (7,885) Assassin's Creed (5,418) Lion (4,736) Arrival (3,681) Hacksaw Ridge (2,844) Nocturnal Animals (2,532) Fences (2,437) Forushande (1,828)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,833) Supernatural (7,517) The Expanse (4,645) Vikings (4,228) The Big Bang Theory (3,753) Suits (3,351) Legion (3,322) The Blacklist (3,234) Arrow (3,053) Sherlock (2,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017