Giriş Kayıt
Ken Bates

Ken Bates


Kameraman

Ken Bates, kameraman. Sır (2012), Rampage (2009), Numb (2007), Doğruluk mu Cesaret mi? (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sır
2012 Suç Kameraman 5.9 33,548

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Kameraman 6.0 3,615
2010 Aksiyon Kameraman 3.6 1,429
2009 Aksiyon Kameraman    
2009 Suç Kameraman 6.3 16,209
2009 Dram Kameraman 4.9 421

Uzay Patileri
2009 Macera Kameraman    
2008 Fantastik Kameraman    

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Kameraman    
2008 Korku Kameraman    

Aşkın Müziği
2007 Dram Kameraman    

Acımasız Plan
2007 Suç Kameraman    
2007 Dram Kameraman 6.7 7,154
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017