Giriş Kayıt
Julien Heron

Julien Heron


Oyuncu, Dublör

Julien Heron, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Oyuncu 7.3 102,105
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 229,685
2010 Komedi Dublör 3.7 1,826

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Dublör 6.2 133,541

Lütfen Beni Öldürme
2006 Komedi Oyuncu 7.6 200,617
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018