Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (66)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,025
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 52,913
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 141,288

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 46,190
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 41,602
2008 Suç Taşıma Bölümü    

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 52,664
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 113,131
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 4,013
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 153,008

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 47,824
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 22,021

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 21,630
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,197
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,185
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 35,895

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 331,458

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 292,938
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,338

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,526
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 226,907

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 376,692

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 281,398

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 302,889

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 332,725
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 37,243
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 70,309

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 6,789
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 24,442
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2004 Dram Taşıma Bölümü    
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 49,897
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 20,310

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 34,399
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 86,553
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 36,418
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 70,238

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.0 202,344

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 4,889

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 20,982
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,563
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,427
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 53,258
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 59,576
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 39,204

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 26,861
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,590

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 69,270

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 76,040
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,082
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 48,678

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 45,440

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,470,576
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,079

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 71,639

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 108,617

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 34,949

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 116,679

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 59,721
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 158,751

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 50,426
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 25,254

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 33,139
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,207

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 37,651

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 73,697

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 457,261
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 13,128

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 61,243

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 17,814
1996 Dram Taşıma Bölümü    
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 13,737
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,174

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 41,800
1994 Dram Taşıma Bölümü 6.8 7,684

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 39,901
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 4,997
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 96,481
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,207

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 58,939
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,423

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 88,176

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867
1991 Komedi Taşıma Bölümü    

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 30,877

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 64,459

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 19,221

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 40,242

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 80,271
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,020
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,194

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 7,117

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 37,284
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,649

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,452
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,490
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,390

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 25,649

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 19,404
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 11,198

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 26,547
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 7,441
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 4,697
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,917
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017