Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (67)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,294
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 55,472
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 154,465

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 48,223
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 42,670

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 53,586
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 115,898
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 4,013
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 157,741

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 49,490
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 22,305

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 22,319
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,447
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,564
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Suç Taşıma Bölümü 7.1 10,516
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 36,557

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 343,231

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 302,052
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,919

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,994
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 249,530

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 387,516

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 292,392

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 314,189

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 350,523
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 38,629
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 71,702

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 7,028
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 25,080
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.3 234

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 52,412
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 21,135

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 35,957
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 89,255
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 37,647
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 72,298

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.1 213,461

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 5,083

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 21,825
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,726
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,978
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 55,868
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 62,330
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 40,342

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 27,786
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,746

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 70,884

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 80,621
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,421
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 51,813

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 47,424

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,556,669
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,079

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 74,111

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 111,627

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 35,847

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 120,317

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 61,971
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 163,569
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 3,700

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 51,699
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 26,297

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 33,896
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,493

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 38,962

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 78,205

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 472,750
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 13,425

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 64,358

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 18,517
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.7 6,759
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 14,215
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,221

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 43,971
1994 Dram Taşıma Bölümü 6.8 8,133

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 41,181
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 5,317
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 101,497
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,244

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 61,466
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,563

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 91,647

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 32,593

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 67,421

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 19,891
1990 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 452

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 41,962

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 83,797
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,020
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,457

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 7,707

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 39,547
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,802

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,597
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,878
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,800

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 27,059

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 20,383
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 11,736

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 27,774
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 8,176
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 5,107
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 5,312
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018