Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (67)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,025
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 53,514
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 144,199

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 46,667
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 41,839

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 52,921
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 113,779
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 4,013
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 154,023

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 48,198
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 22,092

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 21,630
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,281
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,279
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Suç Taşıma Bölümü 7.1 10,511
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 36,054

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 334,072

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 294,985
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,466

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,760
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 231,553

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 378,738

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 283,923

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 305,349

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 336,800
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 37,643
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 70,550

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 7,028
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 24,646
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2004 Dram Taşıma Bölümü    
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 50,416
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 20,482

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 34,875
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 87,182
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 36,835
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 70,760

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.0 204,584

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 5,083

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 21,231
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,612
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,521
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 53,737
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 60,251
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 39,444

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 27,078
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,590

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 69,593

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 77,092
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,317
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 49,375

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 45,941

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,488,840
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,079

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 72,241

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 109,289

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 35,155

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 117,471

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 60,153
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 159,831

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 50,755
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 25,514

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 33,287
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,267

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 38,063

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 74,180

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 460,511
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 13,183

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 62,031

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 18,012
1996 Dram Taşıma Bölümü    
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 13,821
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,221

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 42,130
1994 Dram Taşıma Bölümü 6.8 7,792

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 40,256
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 5,122
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 97,615
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,240

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 59,444
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,423

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 88,975

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867
1991 Komedi Taşıma Bölümü    

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 31,804

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 65,140

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 19,335

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 40,549

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 81,088
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,020
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,243

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 7,229

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 37,902
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,680

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,487
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,566
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,467

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 25,967

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 19,643
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 11,198

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 26,788
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 7,588
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 4,790
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,997
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017