Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (67)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,294
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 54,965
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 151,472

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 47,739
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 42,461

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 53,407
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 115,354
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 4,013
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 156,727

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 49,055
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 22,250

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 22,319
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,413
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,497
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Suç Taşıma Bölümü 7.1 10,516
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 36,415

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 340,727

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 300,247
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,793

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,994
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 243,806

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 384,934

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 290,080

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 311,890

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 346,949
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 38,337
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 71,339

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 7,028
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 24,938
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    
2003 Dram Taşıma Bölümü 7.3 234

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 51,773
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 20,962

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 35,731
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 88,599
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 37,382
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 71,884

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.1 211,215

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 5,083

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 21,763
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,685
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,843
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 55,234
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 61,778
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 40,073

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 27,528
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,746

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 70,536

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 79,682
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,421
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 51,049

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 47,023

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,535,027
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,079

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 73,657

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 110,969

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 35,678

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 119,662

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 61,490
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 162,555
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 3,700

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 51,496
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 26,111

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 33,734
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,440

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 38,724

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 77,908

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 469,376
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 13,367

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 63,851

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 18,386
1996 Dram Taşıma Bölümü    
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 14,118
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,221

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 43,298
1994 Dram Taşıma Bölümü 6.8 8,051

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 40,930
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 5,260
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 100,315
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,244

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 60,950
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,563

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 90,976

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867
1991 Komedi Taşıma Bölümü    

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 32,593

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 66,740

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 19,335

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 41,595

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 83,077
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,020
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,407

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 7,551

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 39,099
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,774

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,570
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,793
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,691

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 26,745

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 20,151
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 11,198

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 27,463
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 8,014
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 5,033
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 5,241
Dizi Altyazıları
La casa de papel (28,331) Vikings (2,759) Black Mirror (2,591) Counterpart (2,136) Bron/Broen (1,928) Legends of Tomorrow (1,601) Supernatural (1,275) Altered Carbon (1,174) The Alienist (1,109) Blindspot (974)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018