Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (67)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,294
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 54,010
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 146,801

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 47,076
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 42,056

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 53,115
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 114,416
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 4,013
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 155,012

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 48,584
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 22,161

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 22,319
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,343
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,373
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Suç Taşıma Bölümü 7.1 10,516
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 36,173

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 336,496

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 296,876
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,585

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,862
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 235,721

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 380,970

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 286,291

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 307,673

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 340,875
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 37,957
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 70,906

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 7,028
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 24,704
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2004 Dram Taşıma Bölümü    
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 50,908
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 20,666

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 35,211
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 87,689
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 37,041
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 71,261

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.1 206,918

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 5,083

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 21,424
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,642
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,621
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 54,161
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 60,840
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 39,664

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 27,265
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,746

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 69,894

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 78,102
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,421
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 49,938

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 46,401

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,506,240
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,079

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 72,794

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 109,891

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 35,410

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 118,430

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 60,677
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 160,995
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 3,700

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 51,033
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 25,767

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 33,488
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,328

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 38,314

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 74,867

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 464,153
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 13,259

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 63,001

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 18,162
1996 Dram Taşıma Bölümü    
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 13,941
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,221

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 42,440
1994 Dram Taşıma Bölümü 6.8 7,901

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 40,508
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 5,158
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 98,677
1992 Suç Taşıma Bölümü 7.8 3,244

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 60,039
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,554

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 89,655

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867
1991 Komedi Taşıma Bölümü    

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 31,804

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 65,743

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 19,335

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 40,948

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 81,836
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,020
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,310

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 7,357

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 38,417
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,719

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,530
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,647
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,553

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 26,297

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 19,808
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 11,198

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 27,055
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 7,756
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 4,888
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 5,102
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017