Giriş Kayıt
Gina August

Gina August (66)


Oyuncu

Gina August, 20 Ağustos 1950 Alhambra, California, ABD doğumlu oyuncu. The Office (2005), Californication (2007), Godzilla (1998), 8 Milimetre (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1950
Doğum Yeri: Alhambra, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şüpheliler
2012 62 Suç Taşıma Bölümü 6.0 9,025
2011 61 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 51,784
2011 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 1,739
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,244
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.4 987
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 3,606
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.6 134,743

Sihirli Dağ
2009 59 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 45,196
2009 Dram Taşıma Bölümü    
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.7 41,109
2008 Suç Taşıma Bölümü    

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 52,217
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 111,836
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.6 3,948
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 150,991

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 47,015
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 21,882

İyi Alman
2006 56 Dram Taşıma Bölümü 6.1 21,630
2006 56 Komedi Taşıma Bölümü 4.6 105

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 10,066
2006 Dram Taşıma Bölümü 7.6 18,002
2006 Suç Taşıma Bölümü 8.1 1,448
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 35,581

40 Yıllık Bekar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 326,038

Davetsiz Çapkınlar
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 288,843
2005 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,091

Şut ve Gool
2005 55 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 31,072
2005 Komedi Taşıma Bölümü 8.8 217,898

Çarpışma
2004 54 Dram Taşıma Bölümü 7.8 372,343

Göklerin Hakimi
2004 54 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 276,599

Ocean's 12
2004 54 Suç Taşıma Bölümü 6.5 297,288

Doktor House
2004 Dram Taşıma Bölümü 8.8 325,502
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 36,455
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 69,557

Takım Çantası Cinayetleri
2004 54 Korku Taşıma Bölümü 5.3 6,789
2004 54 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 24,260
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 735
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 202
2004 Dram Taşıma Bölümü    
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü    

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 48,829
2003 Suç Taşıma Bölümü 7.6 19,924

Aşka Veda
2003 53 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 34,129
2003 Dram Taşıma Bölümü 6.6 73
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 85,343
2003 Komedi Taşıma Bölümü    

Beşikten Mezara
2003 53 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 35,959
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 6.2 69,298

8 Mil
2002 52 Dram Taşıma Bölümü 7.0 197,906

Çarpık İlişkiler
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 4,889

Bir Sonraki Cuma
2002 52 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 20,424
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 3,481
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.9 15,203
2002 Komedi Taşıma Bölümü 8.0 52,305
2002 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 1,321
2002 Suç Taşıma Bölümü 8.7 58,415
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.0 67
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 38,727

Korkunç Şüphe
2001 51 Gerilim Taşıma Bölümü 5.8 26,404
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 4,590

Kanıt Peşinde
2000 Suç Taşıma Bölümü 7.7 68,551

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 73,880
2000 50 Dram Taşıma Bölümü 6.1 1,946

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 50 Animasyon Taşıma Bölümü 4.2 17,082
1999 Dram Taşıma Bölümü 8.8 47,277

Kara Göl
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 44,556

Dövüş Kulübü
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 8.8 1,433,239
1999 49 Dram Taşıma Bölümü 6.3 6,016

Gerçek Öpücük
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 70,576

8 Milimetre
1999 49 Suç Taşıma Bölümü 6.5 107,128

Tehlikeli Eller
1999 49 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 34,525

Gününü Göreceksin
1999 49 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 115,129

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 58,873
1998 48 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 156,771

Kampüste Ölüm
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 11,842
1998 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 49,943
1998 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 8.0 419

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 24,810

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 47 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 32,749
1997 Suç Taşıma Bölümü 7.7 6,087

Güzel Bir Gün
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 37,257

Babam Söz Verdi
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 72,701

Kurtuluş Günü
1996 46 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 449,053
1996 Dram Taşıma Bölümü 7.5 12,964

Büyücüler Kulübü
1996 46 Dram Taşıma Bölümü 6.3 59,917

Çilgin denizalti
1996 46 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 17,419
1996 Dram Taşıma Bölümü    
1995 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 7.4 13,505
1995 45 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 4,160

Acil Servis
1994 Dram Taşıma Bölümü 7.7 41,046

Boş Kafalılar
1994 44 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 39,130
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 4,968
1992 42 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 94,337

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 58,034
1991 41 Gizem Taşıma Bölümü    
1991 41 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.0 3,423

Çıplak Silah 2
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 86,411

Intruder'in Uçuşu
1991 41 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 4,867
1991 Komedi Taşıma Bölümü    

48 Saat Daha
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 30,877

Yıldırım Günleri
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 63,009

Fırlama Çöpçüler
1990 40 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 18,847

Güllerin Savaşı
1989 39 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 39,525

Tango Ve Cash
1989 39 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 78,635
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 4,021
1986 Dram Taşıma Bölümü 7.0 3,081

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 35 Komedi Taşıma Bölümü 5.6 12,190
1984 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 6,905

Cheers 1
1982 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 36,344
1982 Dram Taşıma Bölümü 7.9 2,572

Şahin Tepesi
1981 Dram Taşıma Bölümü 6.2 2,392
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,330
1981 Dram Taşıma Bölümü 8.2 5,204

Beyaz Gölge
1981 Dram Taşıma Bölümü    

Gerçeğin Ötesinde
1980 30 Dram Taşıma Bölümü 6.9 25,081

Er Benjamin
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 18,633
1980 30 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 10,906

1941: Çılgın Dünya
1979 29 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 26,125
1979 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 7,157
1977 Macera Taşıma Bölümü 6.6 4,497
1975 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 4,555
Film Altyazıları
Live by Night (14,754) Resident Evil: The Final Chapter (6,586) Why Him? (6,566) Rogue One (4,886) Patriots Day (3,739) Hidden Figures (3,705) Assassin's Creed (3,468) Paterson (2,444) Split (2,436) Allied (2,314)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,525) Black Sails (4,683) The 100 (4,019) Legion (3,824) Into the Badlands (3,269) The Originals (2,696) The Last Kingdom (2,392) Vikings (2,377) Arrow (2,313) Designated Survivor (1,975)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017