Giriş Kayıt
Frederic Doss

Frederic Doss (40)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Senarist

Frederic Doss, 05 Mayıs 1977 Joplin, Missouri, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı, senarist. Boggy Creek (2010), (2012) Borderlands 2 (2012), (2016) Daylight's End (2016), (2013) Chariot (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1977
Doğum Yeri: Joplin, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Fredric Doss | Lt. Frederic Doss
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 3,175
2015 38 Korku Oyuncu    
2014 37 Bilim-Kurgu Senarist
Oyuncu
3.1 150
2014 37 Aksiyon Oyuncu
3.9 1,505
2014 37 Komedi Oyuncu 4.9 92
2013 36 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
3.7 105
2013 36 Dram Oyuncu 5.1 1,405
2013 36 Aksiyon Yönetmen Asistanı 2.8 295
2012 35 Korku Oyuncu 4.5 15
2012 35 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
4.4 655
2012 35 Suç Oyuncu 5.1 683
2012 Aksiyon Oyuncu 8.8 3,355
2011 34 Korku Oyuncu 5.5 385
2011 34 Komedi Oyuncu    
2011 34 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 16
2010 33 Korku Oyuncu 3.2 546
2010 33 Dram 2.8 236
2009 32 Komedi Oyuncu 6.2 159

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 182,839
2008 31 Dram Oyuncu 5.9 55
2007 30 Aksiyon Oyuncu 7.1 541,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017