Giriş Kayıt
Mauro Bossi

Mauro Bossi (41)


Oyuncu, Sesler

Mauro Bossi, 31 Ağustos 1975 doğumlu oyuncu, sesler. New York November (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1975
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    

Cehennem
2016 41 Aksiyon Sesler 6.2 104,888
2011 36 Dram Oyuncu 5.7 100

Burada Olan Burada Kalır
2008 33 Komedi Oyuncu 6.1 147,733

Ölümcül Oyunlar
2007 32 Suç Çeşitli 6.5 74,671
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017