Giriş Kayıt
Mauro Bossi

Mauro Bossi (42)


Oyuncu, Sesler

Mauro Bossi, 31 Ağustos 1975 doğumlu oyuncu, sesler. New York November (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1975
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Dram Oyuncu    

Cehennem
2016 41 Aksiyon Sesler 6.2 114,238
2011 36 Dram Oyuncu 5.7 100

Burada Olan Burada Kalır
2008 33 Komedi Oyuncu 6.1 149,660

Ölümcül Oyunlar
2007 32 Suç Çeşitli 6.5 76,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017