Giriş Kayıt
Dong-hoon Ha

Dong-hoon Ha (38)


Oyuncu

Dong-hoon Ha, 19 Ağustos 1979 Güney Kore doğumlu oyuncu. Running Man (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Haha
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Game-Show Oyuncu 9.1 1,009
2006 27 Komedi Oyuncu 6.0 907

Kutsal Baba
2006 27 Komedi Oyuncu 7.0 76

Benim Patronum, Benim Öğretmenim
2006 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 305

Love in Magic
2005 26 Komedi Oyuncu 6.4 227
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017