Giriş Kayıt
Leo Riley

Leo Riley


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Leo Riley, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Yönetmen 7.6 1,628

Demir Adam ve Kaptan Amerika: Birleşik Kahramanlar
2014 Animasyon Yönetmen    

Demir Adam & Hulk
2013 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
   
2013 Animasyon Çeşitli 7.1 1,441
2010 Animasyon Animasyon 5.6 1,829
2010 Animasyon Animasyon 8.2 12,490

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Animasyon 7.7 13,594
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017