Giriş Kayıt
Sean Kohnke

Sean Kohnke


Dublör, Oyuncu

Sean Kohnke, dublör, oyuncu. Countdown (2016), Interrogation (2016), (2007) Tetikçi (2007), (2014) The 100 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör 6.8 27,680
2016 Aksiyon Dublör 4.8 901
2016 Aksiyon Dublör 4.8 1,569
2016 Aksiyon Dublör 4.9 902
2016 Dram Dublör 6.0 102

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 55,098
2015 Aksiyon Dublör 4.8 1,934
2014 Aksiyon Dublör 8.1 217,457
2014 Dram Dublör 7.8 126,353
2014 Aksiyon Dublör 6.2 190,785
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 330,659
2012 Aksiyon Dublör 7.7 49,427
2008 Dram Dublör 8.5 187,947

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 267,769
2006 Komedi Oyuncu    

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017