Giriş Kayıt
Sean Kohnke

Sean Kohnke


Dublör, Oyuncu

Sean Kohnke, dublör, oyuncu. Countdown (2016), Interrogation (2016), (2007) Tetikçi (2007), (2014) The 100 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 4.8 892
2016 Aksiyon Dublör 4.7 1,397
2016 Aksiyon Dublör 4.9 898
2016 Dram Dublör 6.0 102

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.1 49,786
2015 Aksiyon Dublör 4.8 1,934
2014 Aksiyon Dublör 8.1 206,899
2014 Dram Dublör 7.8 118,775
2014 Aksiyon Dublör 6.2 188,522
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.9 322,298
2012 Aksiyon Dublör 7.7 48,724
2008 Dram Dublör 8.5 185,255

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 264,779
2006 Komedi Oyuncu    

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Dublör    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,286) John Wick: Chapter 2 (8,145) Doctor Strange (4,542) Allied (3,964) Moana (2,704) Forushande (2,483) Split (2,353) Arrival (2,347) Lion (1,976) Hacksaw Ridge (1,616)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017