Giriş Kayıt
Sean Kohnke

Sean Kohnke


Dublör, Oyuncu

Sean Kohnke, dublör, oyuncu. Countdown (2016), Interrogation (2016), Altered Carbon (2018), (2007) Tetikçi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2018 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   
2018 Aksiyon Dublör 8.2 80,811
2018 Dram Dublör
Oyuncu
8.2 73,348
2017 Aksiyon Dublör 6.0 82,008
2016 Aksiyon Dublör 6.0 10,591
2016 Aksiyon Dublör 4.8 901
2016 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 Aksiyon Dublör 4.9 1,175
2016 Dram Dublör 6.0 102

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 69,413
2015 Aksiyon Dublör 4.8 1,934
2014 Aksiyon Dublör 8.0 248,812
2014 Dram Dublör 7.8 151,454
2014 Aksiyon Dublör 6.2 198,535
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.7 356,346
2012 Aksiyon Dublör 7.7 52,005
2008 Dram Dublör 8.4 198,051

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 280,002
2006 Komedi Oyuncu    

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Dublör    
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018