Giriş Kayıt
Sean Kohnke

Sean Kohnke


Dublör, Oyuncu

Sean Kohnke, dublör, oyuncu. Interrogation (2016), Countdown (2016), (2007) Tetikçi (2007), (2014) The 100 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 4.9 836
2016 Aksiyon Dublör 4.7 1,326
2016 Aksiyon Dublör 5.0 785
2016 Dram Dublör 6.0 102

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.1 47,800
2015 Aksiyon Dublör 4.8 1,934
2014 Aksiyon Dublör 8.2 203,222
2014 Dram Dublör 7.8 115,276
2014 Aksiyon Dublör 6.2 187,644
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.9 319,131
2012 Aksiyon Dublör 7.7 48,430
2008 Dram Dublör 8.5 184,178

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 263,479
2006 Komedi Oyuncu    

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017