Giriş Kayıt
Sean Kohnke

Sean Kohnke


Dublör, Oyuncu

Sean Kohnke, dublör, oyuncu. Countdown (2016), Interrogation (2016), (2007) Tetikçi (2007), (2014) The 100 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Bilim-Kurgu Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 6.1 70,957
2016 Aksiyon Dublör 5.9 8,285
2016 Aksiyon Dublör 4.8 901
2016 Aksiyon Dublör 4.8 1,724
2016 Aksiyon Dublör 4.9 902
2016 Dram Dublör 6.0 102

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Dublör 7.0 62,321
2015 Aksiyon Dublör 4.8 1,934
2014 Aksiyon Dublör 8.0 234,804
2014 Dram Dublör 7.8 139,909
2014 Aksiyon Dublör 6.2 194,846
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.0 556

Ok
2012 Aksiyon Dublör 7.8 344,966
2012 Aksiyon Dublör 7.7 50,762
2008 Dram Dublör 8.4 193,398

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 274,945
2006 Komedi Oyuncu    

Cinayet Uzmanı
2005 Suç Dublör    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017