Giriş Kayıt
Jessie Graff

Jessie Graff (33)


Dublör, Oyuncu

Jessie Graff, 12 Ocak 1984 New York City, New York, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Kötü Öğretmen (2011), Leverage (2008), Awake (2012), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1984
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jessica Lauren Graff
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Aksiyon Dublör    
2017 Komedi Dublör 8.1 3,966
2017 33 Aksiyon Dublör 7.6 336,886
2017 33 Dram Dublör 6.3 982
2016 32 Komedi Dublör 4.3 8,362
2015 Aksiyon Dublör 6.5 74,713

Ayı Teddy 2
2015 31 Komedi Dublör 6.3 145,363

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 31 Aksiyon Dublör 5.4 14,338

Cin
2014 30 Gerilim Dublör 4.2 3,793
2013 Komedi Dublör 8.2 20,247
2013 Aksiyon Dublör 7.5 162,342
2013 Komedi Dublör 7.7 2,216

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 28 Aksiyon Dublör 6.6 225,655
2012 28 Komedi Dublör 6.7 167,930
2012 Dram Dublör 7.9 19,047
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Kötü Öğretmen
2011 27 Komedi Dublör 5.7 170,801

Nedimeler
2011 27 Komedi Dublör 6.8 233,477

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 27 Aksiyon Dublör 6.3 347,680

X-Men: Birinci Sınıf
2011 27 Aksiyon Dublör 7.8 565,547
2011 Aksiyon Dublör 4.5 1,541
2011 Dram Dublör 7.9 103,218

Git Başımdan
2010 26 Komedi Dublör 6.6 288,506
2010 Aksiyon Dublör 7.4 54,607

Gece ve Gündüz
2010 26 Aksiyon Dublör 6.3 158,801
2010 26 Aksiyon Dublör 3.0 745

Demir Adam 2
2010 26 Aksiyon Dublör 7.0 577,343

Cennetteki Gölgeler
2010 26 Aksiyon Dublör 4.3 285
2009 Komedi Dublör 8.2 126,013

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 25 Aksiyon Dublör 5.8 183,503

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 25 Aksiyon Dublör 6.0 345,672
2009 Dram Dublör 7.6 8,607

Bir Dans Filmi
2009 25 Aksiyon Dublör 3.5 10,420

Ortadaki Adam
2009 25 Komedi Dublör 6.6 34,147
2009 Suç Dublör 8.4 22,183

Kara Şövalye
2008 24 Aksiyon Dublör 9.0 1,857,711
2008 24 Komedi Dublör 5.7 52,810
2008 Aksiyon Dublör 7.9 37,125

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 207,456

Ana Kuzusu
2007 23 Komedi Oyuncu 5.3 5,006

İstila
2007 23 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,989
2007 Aksiyon Dublör 8.2 114,472
2007 23 Komedi Dublör 2.9 15,655

Zor Ölüm 4.0
2007 23 Aksiyon Dublör 7.2 354,062
- Dublör    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017