Giriş Kayıt
Jessie Graff

Jessie Graff (33)


Dublör, Oyuncu

Jessie Graff, 12 Ocak 1984 New York City, New York, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Kötü Öğretmen (2011), Leverage (2008), Awake (2012), The Nine Lives of Chloe King (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1984
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jessica Lauren Graff
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör    
2017 33 Dram Dublör 6.4 703
2016 32 Komedi Dublör 4.3 7,833
2015 Aksiyon Dublör 6.6 70,037

Ayı Teddy 2
2015 31 Komedi Dublör 6.3 140,993

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 31 Aksiyon Dublör 5.4 14,004

Cin
2014 30 Gerilim Dublör 4.2 3,793
2013 Komedi Dublör 8.2 19,003
2013 Aksiyon Dublör 7.5 158,846
2013 Komedi Dublör 7.7 2,216

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 28 Aksiyon Dublör 6.6 223,191
2012 28 Komedi Dublör 6.7 166,007
2012 Dram Dublör 7.9 19,047
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394
2011 Komedi Dublör
Oyuncu
   

Kötü Öğretmen
2011 27 Komedi Dublör 5.7 168,795

Nedimeler
2011 27 Komedi Dublör 6.8 230,931

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 27 Aksiyon Dublör 6.3 343,847

X-Men: Birinci Sınıf
2011 27 Aksiyon Dublör 7.8 558,115
2011 Aksiyon Dublör 4.5 1,541
2011 Dram Dublör 7.9 102,375

Git Başımdan
2010 26 Komedi Dublör 6.6 285,753
2010 Aksiyon Dublör 7.4 53,325

Gece ve Gündüz
2010 26 Aksiyon Dublör 6.3 156,918
2010 26 Aksiyon Dublör 3.0 745

Demir Adam 2
2010 26 Aksiyon Dublör 7.0 567,327

Cennetteki Gölgeler
2010 26 Aksiyon Dublör 4.3 285
2009 Komedi Dublör 8.2 124,731

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 25 Aksiyon Dublör 5.8 181,948

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 25 Aksiyon Dublör 6.0 341,632
2009 Dram Dublör 7.6 8,542

Bir Dans Filmi
2009 25 Aksiyon Dublör 3.5 10,420

Ortadaki Adam
2009 25 Komedi Dublör 6.6 33,835
2009 Suç Dublör 8.4 21,894

Kara Şövalye
2008 24 Aksiyon Dublör 9.0 1,825,385
2008 24 Komedi Dublör 5.7 52,365
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,721

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 202,714

Ana Kuzusu
2007 23 Komedi Oyuncu 5.3 5,006

İstila
2007 23 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 67,638
2007 Aksiyon Dublör 8.2 113,422
2007 23 Komedi Dublör 2.9 15,454

Zor Ölüm 4.0
2007 23 Aksiyon Dublör 7.2 350,863
- Dublör    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,654) The Defenders (5,481) Rick and Morty (3,698) The Strain (2,491) Suits (1,877) The Sinner (1,587) Mr. Mercedes (1,349) Fargo (1,156) Breaking Bad (993) Twin Peaks (858)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017