Giriş Kayıt
Jessie Graff

Jessie Graff (34)


Dublör, Oyuncu

Jessie Graff, 12 Ocak 1984 New York City, New York, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Kötü Öğretmen (2011), Leverage (2008), Awake (2012), Future Man (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1984
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jessica Lauren Graff
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Aksiyon Dublör 6.4 130,733
2017 Komedi Dublör 7.9 9,559
2017 33 Aksiyon Dublör 7.5 424,963
2017 33 Dram Dublör 6.3 1,460
2016 32 Komedi Dublör 4.3 9,276
2015 Aksiyon Dublör 6.5 84,933

Ayı Teddy 2
2015 31 Komedi Dublör 6.3 154,134

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 31 Aksiyon Dublör 5.4 15,346

Cin
2014 30 Gerilim Dublör 4.2 3,793
2013 Komedi Dublör 8.2 23,315
2013 Aksiyon Dublör 7.5 173,714
2013 Komedi Dublör 7.7 2,633

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 28 Aksiyon Dublör 6.6 231,377
2012 28 Komedi Dublör 6.7 172,236
2012 Dram Dublör 7.9 19,427
2011 Aksiyon Dublör 7.3 8,394

Kötü Öğretmen
2011 27 Komedi Dublör 5.6 175,223

Nedimeler
2011 27 Komedi Dublör 6.8 241,100

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 27 Aksiyon Dublör 6.3 355,092

X-Men: Birinci Sınıf
2011 27 Aksiyon Dublör 7.8 582,700
2011 Aksiyon Dublör 4.5 1,541
2011 Dram Dublör 7.9 104,898

Git Başımdan
2010 26 Komedi Dublör 6.6 294,635
2010 Aksiyon Dublör 7.4 57,926

Gece ve Gündüz
2010 26 Aksiyon Dublör 6.3 162,883
2010 26 Aksiyon Dublör 3.0 745

Demir Adam 2
2010 26 Aksiyon Dublör 7.0 607,568

Cennetteki Gölgeler
2010 26 Aksiyon Dublör 4.3 285
2009 Komedi Dublör 8.2 128,903

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 25 Aksiyon Dublör 5.8 186,900

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 25 Aksiyon Dublör 6.0 353,319
2009 Dram Dublör 7.6 8,746

Bir Dans Filmi
2009 25 Aksiyon Dublör 3.5 10,420

Ortadaki Adam
2009 25 Komedi Dublör 6.6 34,457
2009 Suç Dublör 8.4 22,971

Kara Şövalye
2008 24 Aksiyon Dublör 9.0 1,944,602
2008 24 Komedi Dublör 5.7 54,014
2008 Aksiyon Dublör 7.9 37,907

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Dublör 8.6 217,615

Ana Kuzusu
2007 23 Komedi Oyuncu 5.3 5,006

İstila
2007 23 Bilim-Kurgu Dublör 5.9 69,375
2007 Aksiyon Dublör 8.2 116,916
2007 23 Komedi Dublör 2.9 15,973

Zor Ölüm 4.0
2007 23 Aksiyon Dublör 7.2 361,164
- Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018