Giriş Kayıt
Lana Palmer

Lana Palmer


Kameraman, Oyuncu, Sesler

Lana Palmer, kameraman, oyuncu, sesler.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.8 14
2017 Dram Oyuncu 6.0 576
2016 Komedi Oyuncu 7.0 178
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 130,258
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 13
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 431,498
2008 Suç Kameraman 6.4 14,961
2006 Komedi Kameraman 8.4 74,157

4400
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 38,910
2004 Komedi Kameraman 8.1 4,355
Film Altyazıları
Ready Player One (5,052) A Quiet Place (4,125) True Crimes (2,613) Black Panther (2,306) Red Sparrow (1,840) Game Night (1,277) The Mustanger and the Lady (1,256) Death Wish (1,124) Deadpool (1,011) Cargo (962)
Dizi Altyazıları
Westworld (18,940) La casa de papel (4,367) Supernatural (3,596) Into the Badlands (2,634) Krypton (2,461) Gotham (2,404) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,298) The Big Bang Theory (2,019) The 100 (1,883) Legion (1,878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018