Giriş Kayıt
Lana Palmer

Lana Palmer


Kameraman, Oyuncu, Sesler

Lana Palmer, kameraman, oyuncu, sesler.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu 7.8 18
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 109,071
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 13
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 402,828
2008 Suç Kameraman 6.4 14,961
2006 Komedi Kameraman 8.4 68,830

4400
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 37,049
2004 Komedi Kameraman 8.2 4,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017