Giriş Kayıt
Lana Palmer

Lana Palmer


Kameraman, Oyuncu, Sesler

Lana Palmer, kameraman, oyuncu, sesler.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.8 14
2017 Dram Oyuncu 6.0 576
2016 Komedi Oyuncu 7.8 18
2015 Biyografi Oyuncu 7.2 122,206
2011 Bilim-Kurgu Sesler 3.7 13
2009 Aksiyon Kameraman 7.6 419,960
2008 Suç Kameraman 6.4 14,961
2006 Komedi Kameraman 8.4 71,260

4400
2004 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 38,174
2004 Komedi Kameraman 8.2 4,036
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017