Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.3 92
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,634
1968 Dram Senarist 7.1 1,865
1965 Dram Senarist 5.3 5,020
1956 Dram Senarist 6.2 1,511
1952 Dram Senarist 6.4 1,185
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,844) Silence (1,881) Personal Shopper (1,658) Gold (1,603) Split (1,107) La La Land (1,080) Get Out (736) The Age of Shadows (736) The Void (728) The Great Wall (722)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,927) Supernatural (4,723) The Flash (4,534) Arrow (3,976) The Big Bang Theory (3,289) Better Call Saul (2,925) Game of Thrones (1,564) Gotham (1,538) Vikings (1,231) Into the Badlands (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017