Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,579
1968 Dram Senarist 7.1 1,846
1965 Dram Senarist 5.3 4,961
1956 Dram Senarist 6.2 1,498
1952 Dram Senarist 6.4 1,167
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017