Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.3 92
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,926
1968 Dram Senarist 7.1 1,947
1965 Dram Senarist 5.3 5,343
1956 Dram Senarist 6.2 1,606
1952 Dram Senarist 6.5 1,270
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018