Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist 7.3 92
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,806
1968 Dram Senarist 7.1 1,910
1965 Dram Senarist 5.3 5,207
1956 Dram Senarist 6.2 1,568
1952 Dram Senarist 6.4 1,240
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017