Giriş Kayıt
Melissa Salmons

Melissa Salmons


Senarist, Yapımcı

Melissa Salmons, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı    

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Senarist 5.2 4,605
1968 Dram Senarist 7.1 1,852
1965 Dram Senarist 5.3 4,984
1956 Dram Senarist 6.2 1,503
1952 Dram Senarist 6.4 1,174
Dizi Altyazıları
The Flash (6,773) Into the Badlands (3,340) Black Sails (2,328) Legion (1,881) Vikings (1,709) Iron Fist (1,562) 24: Legacy (1,555) Legends of Tomorrow (1,535) Arrow (1,423) Game of Thrones (1,386)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017