Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Neil Tabatznik

Neil Tabatznik


Yapımcı, Oyuncu

Neil Tabatznik, yapımcı, oyuncu. Nebraska (2013), (2013) Şifreli İstasyon (2013), (2015) Gizli Dosya (2015), (2010) The Bang Bang Club (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Dosya
2015 Biyografi Yapımcı 6.8 12,237
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 14
2015 Aksiyon Yapımcı 4.3 273
2013 Dram Yapımcı 5.8 8,500
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 15,957
2013 Macera Yapımcı 7.7 93,922

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.1 2,275
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 8,364

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Yapımcı 7.8 2,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017