Giriş Kayıt
Neil Tabatznik

Neil Tabatznik


Yapımcı, Oyuncu

Neil Tabatznik, yapımcı, oyuncu. Nebraska (2013), (2013) Şifreli İstasyon (2013), (2015) Gizli Dosya (2015), (2010) The Bang Bang Club (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.3 10

Gizli Dosya
2015 Biyografi Yapımcı 6.8 12,759
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 14
2015 Aksiyon Yapımcı 4.3 273
2013 Dram Yapımcı 5.8 8,607
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 16,199
2013 Macera Yapımcı 7.7 94,560

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.1 2,275
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 8,364

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Yapımcı 7.8 2,754
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017