Giriş Kayıt
Neil Tabatznik

Neil Tabatznik


Yapımcı, Oyuncu

Neil Tabatznik, yapımcı, oyuncu. Nebraska (2013), (2015) Gizli Dosya (2015), (2013) Şifreli İstasyon (2013), (2010) The Bang Bang Club (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.9 110

Gizli Dosya
2015 Biyografi Yapımcı 6.8 14,675
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 14
2015 Aksiyon Yapımcı 4.3 273
2013 Dram Yapımcı 5.8 9,168
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 16,932
2013 Macera Yapımcı 7.7 98,078

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.2 2,444
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 8,364

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Yapımcı 7.8 2,754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017