Giriş Kayıt
Neil Tabatznik

Neil Tabatznik


Yapımcı, Oyuncu

Neil Tabatznik, yapımcı, oyuncu. Nebraska (2013), (2015) Gizli Dosya (2015), (2013) Şifreli İstasyon (2013), (2010) The Bang Bang Club (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.9 110
2016 Belgesel Yapımcı 7.6 340

Gizli Dosya
2015 Biyografi Yapımcı 6.8 15,763
2015 Belgesel Yapımcı 6.9 14
2015 Aksiyon Yapımcı 4.3 273
2013 Dram Yapımcı 5.8 9,599
2013 Komedi Yapımcı 6.8 163

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Yapımcı 5.6 17,352
2013 Macera Yapımcı 7.7 101,280

Geceyarısı Çocukları
2012 Dram Yapımcı 6.2 2,444
2010 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 8,364

Şeytanla El Sıkışmak
2007 Dram Yapımcı 7.8 2,754
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018