Giriş Kayıt
Mert Fırat

Mert Fırat (36)


Oyuncu, Senarist

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Kelebeğin Rüyası (2013), Başka Dilde Aşk (2009), İntikam (2013), Beni unutma (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Oğlak
8.1 (31 Oy)
  • Currently 162.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 36 Dram Oyuncu 7.0 928
2017 Dram Oyuncu 8.2 134
2015 34 Romantik Oyuncu
Senarist
5.6 740
2014 33 Dram Oyuncu 5.5 370
2013 32 Komedi Oyuncu
Senarist
4.2 285
2013 32 Biyografi Oyuncu 7.8 14,717
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,075
2011 30 Komedi Oyuncu 8.0 6,155
2011 30 Dram Oyuncu 5.5 1,183
2011 30 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 576
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 727

Unutma Beni İstanbul
2010 29 Dram Oyuncu 6.0 224
2009 28 Dram Oyuncu
Senarist
7.4 5,934
2009 Macera Oyuncu 5.2 188
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 324
2007 Dram Oyuncu 5.7 63
2006 Dram Oyuncu 5.2 2,427
2002 Oyuncu 5.9 96
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017