Giriş Kayıt
Mert Fırat

Mert Fırat (37)


Oyuncu, Senarist

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Kelebeğin Rüyası (2013), Başka Dilde Aşk (2009), Ufak Tefek Cinayetler (2017), İntikam (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Oğlak
7.9 (34 Oy)
  • Currently 158.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Komedi Oyuncu 7.8 20,348
2017 36 Dram Oyuncu 6.7 2,104
2017 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,142
2015 34 Romantik Oyuncu
Senarist
5.6 829
2014 33 Dram Oyuncu 5.6 416
2013 32 Komedi Oyuncu
Senarist
4.1 290
2013 32 Biyografi Oyuncu 7.8 15,549
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,178
2011 30 Komedi Oyuncu 8.0 6,637
2011 30 Dram Oyuncu 5.6 1,220
2011 30 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 610
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 768

Unutma Beni İstanbul
2010 29 Dram Oyuncu 5.9 243
2009 28 Dram Oyuncu
Senarist
7.4 6,136
2009 Macera Oyuncu 5.4 201
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 350
2007 Dram Oyuncu 5.7 64
2006 Dram Oyuncu 5.3 2,602
2002 Oyuncu 5.7 100
Dizi Altyazıları
Westworld (6,465) The Expanse (2,270) La casa de papel (2,172) Colony (1,903) The 100 (1,894) Luke Cage (1,845) Genius (1,381) The Crossing (1,122) 12 Monkeys (1,080) Vikings (997)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018