Giriş Kayıt
Mert Fırat

Mert Fırat (37)


Oyuncu, Senarist

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu, senarist. Kelebeğin Rüyası (2013), Başka Dilde Aşk (2009), İntikam (2013), Ufak Tefek Cinayetler (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Oğlak
8.0 (34 Oy)
  • Currently 159.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Komedi Oyuncu 7.9 18,549
2017 36 Dram Oyuncu 6.8 1,512
2017 Aksiyon Oyuncu 8.3 752
2015 34 Romantik Oyuncu
Senarist
5.6 802
2014 33 Dram Oyuncu 5.6 401
2013 32 Komedi Oyuncu
Senarist
4.1 287
2013 32 Biyografi Oyuncu 7.8 15,158
2013 Dram Oyuncu 6.0 1,128
2011 30 Komedi Oyuncu 8.0 6,416
2011 30 Dram Oyuncu 5.5 1,198
2011 30 Dram Senarist
Oyuncu
6.7 596
2011 30 Dram Oyuncu 6.2 755

Unutma Beni İstanbul
2010 29 Dram Oyuncu 5.9 231
2009 28 Dram Oyuncu
Senarist
7.4 6,052
2009 Macera Oyuncu 5.3 195
2008 27 Dram Oyuncu 5.8 336
2007 Dram Oyuncu 5.7 64
2006 Dram Oyuncu 5.2 2,521
2002 Oyuncu 5.9 96
Dizi Altyazıları
La casa de papel (31,729) Black Mirror (2,813) Vikings (2,678) Stargate Origins (1,549) Legends of Tomorrow (1,273) Altered Carbon (1,258) Star Wars: Rebels (1,213) Counterpart (1,089) Bron/Broen (1,060) Supernatural (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018