Giriş Kayıt
Stacey Parish

Stacey Parish


Sesler

Stacey Parish, sesler. (2008) Altın Şans (2008), (2005) Kanlı Teklif (2005), (2007) Yaşamak İçin Öldür (2007), (2008) Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 121,378
2009 Aksiyon Sesler 7.8 990,533

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 65,982

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 30,384

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sesler 5.9 63,904

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,423

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 45,864
2001 Dram Sesler 7.2 3,879
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018