Giriş Kayıt
Stacey Parish

Stacey Parish


Sesler

Stacey Parish, sesler. (2008) Altın Şans (2008), (2005) Kanlı Teklif (2005), (2007) Yaşamak İçin Öldür (2007), (2008) Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 120,468
2009 Aksiyon Sesler 7.8 983,985

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 65,640

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 29,621

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sesler 5.9 63,660

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 47,250

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 45,732
2001 Dram Sesler 7.2 3,846
Dizi Altyazıları
Westworld (17,022) La casa de papel (7,939) The Terror (2,819) The Big Bang Theory (2,559) Supernatural (2,283) The Flash (2,270) Fear the Walking Dead (2,049) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,028) Gotham (1,913) Legion (1,854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018