Giriş Kayıt
Stacey Parish

Stacey Parish


Sesler

Stacey Parish, sesler. (2008) Altın Şans (2008), (2005) Kanlı Teklif (2005), (2007) Yaşamak İçin Öldür (2007), (2008) Macera Adası (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Sesler 6.3 115,412
2009 Aksiyon Sesler 7.8 948,500

Mao'nun Son Dansçısı
2009 Biyografi Sesler 7.4 6,157

Altın Şans
2008 Macera Sesler 5.7 63,676

Macera Adası
2008 Macera Sesler 6.0 29,456

Lanetli Topraklar
2008 Korku Sesler 5.9 62,312

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Sesler 6.1 46,485

Kanlı Teklif
2005 Suç Sesler 7.4 44,089
2001 Dram Sesler 7.2 3,697
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017