Giriş Kayıt
Federico Verardi

Federico Verardi


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Federico Verardi, kameraman, görüntü yönetmeni, editör. Z Nation (2014), (2010) Yenilmez 3 (2010), (2015) Careful What You Wish For (2015), (2012) Dating Rules from My Future Self (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frederico Velardi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aile Kameraman    
2015 Gerilim Kameraman 5.6 5,627
2014 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.9 112
2014 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.7 24,404
2014 Komedi Kameraman 3.8 249
2013 Kısa Metraj Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.9 12
2013 Dram Kameraman 3.5 209

Yaklaşan Kıyamet
2012 Aksiyon Kameraman 2.4 1,579
2012 Komedi Kameraman 7.4 741
2012 Komedi Kameraman 8.3 12,134
2012 Dram Kameraman 5.8 111
2011 Korku Kameraman 3.7 334
2011 Bilim-Kurgu Kameraman 4.4 297

Yenilmez 3
2010 Aksiyon Kameraman 7.5 32,615
2006 Komedi Editör 4.9 66
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017