Giriş Kayıt
Jonathan Raimer

Jonathan Raimer (35)


Editör, Editör

Jonathan Raimer, 30 Aralık 1981 Portage, Wisconsin, ABD doğumlu editör, editör. Beverly Hills Pawn (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1981
Doğum Yeri: Portage, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: J.D. Raimer
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Editör 4.8 101
2014 Reality-TV Editör 6.9 2,091
2013 Reality-TV Editör 5.2 195
2012 Komedi Editorial Department 3.3 661
2011 Reality-TV Editör 4.6 5,092
2011 30 Kısa Metraj Editör    
2009 Reality-TV Editorial Department 7.8 1,584
2007 26 Dram Çeşitli 7.2 168
2005 Reality-TV Editorial Department 6.1 2,263
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017