Giriş Kayıt
Jonathan Raimer

Jonathan Raimer (36)


Editör, Editör

Jonathan Raimer, 30 Aralık 1981 Portage, Wisconsin, ABD doğumlu editör, editör. Beverly Hills Pawn (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1981
Doğum Yeri: Portage, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: J.D. Raimer
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Reality-TV Editör 4.8 101
2014 Reality-TV Editör 6.9 2,569
2013 Reality-TV Editör 5.2 195
2012 Komedi Editorial Department 3.3 661
2011 Reality-TV Editör 4.6 5,195
2011 30 Kısa Metraj Editör    
2009 Reality-TV Editorial Department 7.8 1,584
2007 26 Dram Çeşitli 7.2 168
2005 Reality-TV Editorial Department 6.1 2,263
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018