Giriş Kayıt
Paviel Raymont

Paviel Raymont


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Paviel Raymont, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Yönetmen Asistanı 5.4 185

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 349,362
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 19

Mistik Olay
2008 Dram Çeşitli 5.0 166,783

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 186,849

Bıyık
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 4,167

Eleman
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,289

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 1,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017