Giriş Kayıt
Paviel Raymont

Paviel Raymont


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Paviel Raymont, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Yönetmen Asistanı 5.4 185

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 353,978
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 19

Mistik Olay
2008 Dram Çeşitli 5.0 169,154

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 188,617

Bıyık
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 4,167

Eleman
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,289

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 1,065
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017