Giriş Kayıt
Paviel Raymont

Paviel Raymont


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Paviel Raymont, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Yönetmen Asistanı 5.4 185

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.5 351,709
2011 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 19

Mistik Olay
2008 Dram Çeşitli 5.0 168,276

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 187,751

Bıyık
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 4,167

Eleman
2004 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 1,289

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.4 1,065
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017