Giriş Kayıt
Nathan Robinson

Nathan Robinson


Oyuncu

Nathan Robinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.3 879

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 535,128

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 349,108

Nanny McPhee Büyük Patlama
2010 Komedi Oyuncu 6.1 20,554
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017