Giriş Kayıt
Michele Adams

Michele Adams


Oyuncu

Michele Adams, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu 6.1 1,214
2008 Dram Oyuncu 6.3 2,996
2007 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.7 285

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,999
2007 Suç Oyuncu 6.5 1,292

Unutulmaz Bir Gün
2006 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018