Giriş Kayıt
Bo Tam

Bo Tam


Oyuncu

Bo Tam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1982 Aksiyon Oyuncu 6.4 66

Hayalet Köyün Gizemi
1982 Macera Oyuncu 6.4 57

Altın Yumruk
1978 Komedi Oyuncu 7.6 28,731
1975 Oyuncu 6.7 21

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.4 130
1974 Dram Oyuncu 6.4 10
1970 Aksiyon Oyuncu 6.7 488
1969 Oyuncu 6.4 32
1967 Macera Oyuncu 7.0 44
Dizi Altyazıları
Westworld (13,001) La casa de papel (2,558) 12 Monkeys (2,332) Into the Badlands (1,992) Legion (1,788) The Expanse (1,528) Fear the Walking Dead (1,222) Vikings (1,060) Colony (1,059) Cloak & Dagger (865)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018