Giriş Kayıt
Bo Tam

Bo Tam


Oyuncu

Bo Tam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Köyün Gizemi
1982 Macera Oyuncu 6.4 57

Altın Yumruk
1978 Komedi Oyuncu 7.6 24,335
1975 Oyuncu 6.7 21

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.4 130
1974 Dram Oyuncu 6.4 10
1970 Aksiyon Oyuncu 6.7 488
1969 Oyuncu 6.4 32
1967 Macera Oyuncu 7.0 44
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017