Giriş Kayıt
Bo Tam

Bo Tam


Oyuncu

Bo Tam, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Köyün Gizemi
1982 Macera Oyuncu 6.4 57

Altın Yumruk
1978 Komedi Oyuncu 7.6 24,335
1975 Oyuncu 6.7 21

Shaolin Ölüm Fedaileri
1974 Aksiyon Oyuncu 6.4 130
1974 Dram Oyuncu 6.4 10
1970 Aksiyon Oyuncu 6.7 488
1969 Oyuncu 6.4 32
1967 Macera Oyuncu 7.0 44
Film Altyazıları
Doctor Strange (14,353) Allied (12,651) Moana (8,111) Lion (6,062) Arrival (4,257) Assassin's Creed (4,095) Hacksaw Ridge (3,562) Nocturnal Animals (3,284) Shut In (2,432) Underworld: Blood Wars (2,375)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,209) Taboo (9,730) The Expanse (7,899) Legion (6,343) Arrow (6,095) The Big Bang Theory (6,008) Vikings (5,011) The Blacklist (3,520) Suits (3,373) Sherlock (3,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017