Giriş Kayıt
Louise Blachère

Louise Blachère


Oyuncu

Louise Blachère, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.5 228
2016 Dram Oyuncu 5.9 273
2015 Komedi Oyuncu 7.8 8
2014 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 4.8 462

Nilüferler
2007 Dram Oyuncu 6.7 7,064
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,078) Stronger (4,056) Dunkirk (3,032) Loving Vincent (1,890) American Made (1,615) It (1,582) Flatliners (1,564) Kingsman: The Golden Circle (1,441) Mother! (1,328) The Foreigner (742)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,948) Mr. Robot (6,567) Shameless (5,590) Game of Thrones (3,235) Manhunt: Unabomber (2,740) Peaky Blinders (2,649) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,269) Supernatural (1,159)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017